неділя, 12 липня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль







            Федерація торгово-промислових палат Ізраїлю готова до діалогу з українським бізнесом.

2 липня в рамках робочого візиту Почесного Консула Ізраїлю в Західному регіоні України Олега Вишнякова відбулася зустріч з Президентом Федерації ТПП Ізраїлю Урієль Лінном.
Економіка України зараз переживає складний період. Проте, представники ізраїльського бізнесу готові до діалогу з потенційними українськими партнерами і до інвестицій в українські компанії та проекти. Ця тема і стала предметом зустрічі між Почесним Консулом і Президентом ТПП.
 
Пан Вишняков озвучив пану Лінну потенційні можливості розвитку співробітництва в Західному регіоні України - розвиток туризму, сільськогосподарський сектор, виробничий сектор, освітні програми з обміну студентами та викладачами, питання запозичення ізраїльських технологій у сфері безпеки міст. Для того, щоб більш детально познайомити Ізраїльський бізнес з можливостями українського ринку, з ініціативи Міністра закордонних справ України пана Клімкіна, восени у Львові планується провести масштабний українсько-ізраїльський бізнес-форум.
«Наше основне завдання сьогодні - показати бізнесменам Ізраїлю, що Західна Україна - це стабільний і безпечний для інвестицій регіон. У сьогоднішніх ЗМІ інформація про Україну досить часто виявляється суперечливою, недостовірною і відверто абсурдною. У травні, з нагоди офіційного відкриття Почесного Консульства у Львові, ми організували великий прес-тур для ізраїльських mass-media. Абсолютно всі журналісти були здивовані і вражені комфортною та доброзичливою атмосферою Львова. Ніякого націоналізму, антисемітизму чи будь-яких інших проявів ворожості та агресії не було. Львів - красиве європейське місто з прекрасною інфраструктурою, Моршин та Трускавець - знамениті на весь світ курорти, які, я абсолютно впевнений, сподобаються ізраїльтянам. Десятки інших різних напрямків, які можуть бути цікаві для інвестицій ізраїльських компаній. 

Сподіваюся, що з Вашою допомогою та за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні ми зможемо сприяти створенню і розвитку великої кількості спільних українсько-ізраїльських проектів» - підкреслив пан Вишняков.
Почесний Консул запросив Федерацію ТПП Ізраїлю в особі Президента Уріеля Лінна до участі в економічному форумі.
Пан Лінн висловив інтерес і готовність ізраїльських компаній до співпраці. У своїх коментарях Урієль Лінн акцентував, що Федерація вже веде успішний діалог з розвитку співробітництва та створення спільних проектів Україна-Ізраїль з Посольством Ізраїлю в Україні. Президент ТПП Ізраїлю висловив свою готовність всіляко підтримувати ініціативи Почесного Консульства зі створення нових спільних проектів і розширення сфер співробітництва.

Немає коментарів:

Дописати коментар