пʼятниця, 28 серпня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Не забудьте приїхати на гала концерт LvivKlezFest.


Багато українців та гостей України планують провести наступні вихідні у Львові. І не дивно, адже 30 серпня там  відбудеться гала концерт LvivKlezFest (http://www.klezfest.lviv.ua )
Вже сьомий рік  поспіль Львів проводить міжнародний музичний фестиваль єврейської культури.

«ЛьвівКлезФест» дійсно варто побачити – чудовий перформанс з музикою, танцями, майстер класами та частуваннями. В цьому  році фестиваль проходить з 18 по 31 серпня. Якщо ви ще не встигли насолодитися цим видовищем – поспішайте, оскільки попереду завершальна і найяскравіша подія фестивалю.

Я  розумію, що в сьогоднішній ситуації для багатьох українців поїздка на вихідні до іншого міста може болюче вдарити по бюджету. Гостинний Львів – виключення із правил. Тут можливо дуже цікаво провести час з мінімальними затратами. Різноманітний вибір готелів та хостелів дозволить підібрати нічліг на будь-який смак та гаманець.

Декілька порад, як подивитися Львів без особливих витрат:
1) Центр туристичної інформації м. Львів (http://www.touristinfo.lviv.ua/) – завітайте та отримайте безкоштовну мапу та перелік подій, що відбуватимуться в місті сьогодні
2) Безкоштовний WiFi на площі Ринок – до ваших послуг безкоштовна двохгодинна екскурсія по місту – завантажте на будь-який гаджет та просто йдіть за маршрутом. Електронний гід покаже вам всі основні пам’ятки міста.
3) Обов’язково подивіться на Львів з найвищої точки міста – «Високий Замок»
4) Львівські галереї та антикварні магазинчики безкоштовно відкриють для вас свої двері по вул. Вірменській та в центральній частині міста. Галереї «Дзига», «Зелена канапа», «Пори року», «Художня галерея Гері Боумена», «Щось цікаве», відоме кафе-музей «Гасова лямпа» - ви не помітите, як промайне час.
5) Звичайно ж, парки Львова. Парк ім. І. Франка – один з найстаріших муніципальних парків Східної Європи. Парк культури ім. Б. Хмельницького, Стрийський парк – найбільший та найкрасивіший парк міста, улюблене місце відпочинку львів’ян. Тут знаходиться озеро з лебедями, скляна оранжерея з тропічними рослинами, дитяча залізнична дорога та інші цікавинки.
6) Львівські церкви та собори. Домініканський собор, кафедральний собор, церква Андрія, храм св. Юра, Вірменська церква, Костел єзуїтів – ви будете зачаровані величчю та неповторністю цих архітектурних шедеврів.
7) В рамках LvivKlezFest 30 серпня відбудеться фестиваль єврейської їжі по вул. Арсенальній. Поряд з вул. Підвальною 5 кожні дві години стартуватимуть екскурсії по єврейському кварталу. А о 14 00 -  вас чекає відкриття гала концерту на площі Ринок.

Чекаємо Вас у Львові, друзі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар