середа, 26 серпня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. РАК можна вилікувати ще до його появи.


Ізраїльські вчені знайшли засіб діагностувати рак ще до його появи, причому за 10-15 років. Відкриття зроблене в лабораторіях Galil Genetic Analysis (GGA).
Згідно з опублікованою інформацією – достатньо відправити в лабораторію зразок слини або крові, щоб отримати повне дослідження про медичні ризики на генетичному рівні. Тест робиться від 5 до 7 тижнів і коштує від 1600 до 2000 доларів США.
Сума не дешева, однак, якщо подумати яка вартість лікування вже діагностованого раку - цілком виправдана. Думаю, що для людей, які знають про схильність до захворювання по хворобах близьких родичів - такий аналіз може дійсно стати рятівною панацеєю.
Щороку в Україні рак виявляється у 150000 чоловік, смертність від раку становить 90 тис. пацієнтів на рік. Статистика дуже гнітюча. Думаю, що подібні технології запобігання захворювання для українських медиків дуже важливі і потрібні.
Саме онкологія, онкогематологія і радіологія стануть основними темами першого україно-ізраїльської наукової конференції-практичної, організованої за участю Почесного консульства.
Захід відбудеться 18 вересня в конференц-залі готелю «КосмополітЪ»

Немає коментарів:

Дописати коментар