пʼятниця, 21 серпня 2015 р.

Олег Вишняков - Україна і Ізраїль. Як ви пам'ятаєте, кілька тижнів тому група українських дітей із Західної України поїхала на відпочинок до літнього табору до Єрусалиму.



Як ви пам'ятаєте, кілька тижнів тому група українських дітей із Західної України поїхала на відпочинок до літнього табору до Єрусалиму.

Це діти героїв, які загинули або отримали поранення в АТО. Війна ранить і калічить дорослих, наскільки тяжко це впливає на психіку дитини можна собі тільки уявити.
Таким дітям просто необхідна правильна реабілітація та психологічна допомога.

Невеликий відеосюжет про те, як діти провели час та повернули посмішки, витівки, інтерес до ігор. Я дуже задоволений досягнутим результатом.

Знову хочу подякувати Львівському меру Андрію Садовому, губернатору Львівської області Олегу Синютці та авіакомпанії МАУ за сприяння та підтримку, а також компанії МерГруп за подарунки дітям на1 вересня.


За той порівняно невеликий період часу на посаді Почесного консула, я зустрівся з величезною кількістю впливових людей у ​​сфері бізнеса та політики, які дуже охоче і абсолютно безкорисливо готові підтримувати подібні гуманітарні проекти з надання допомоги українському народу. Сподіваюся, що разом ми зможемо реалізувати безліч важливих і потрібних ініціатив, щоб в міру своїх сил і можливостей допомогти українцям.

Немає коментарів:

Дописати коментар